Pandemi sonrası talepler arttı bu da fiyatlara yansıdı.2022 sezonunda pandemi sonrası sebebiyle ciddi bir talep söz konusu, haliyle evlenecek çiftlerin düğün salonu ve hizmet noktasında aradıklarını bulma ve diledikleri zamanda düğün yapabilmeleri haliyle zor bir süreç olmaya başladı.

Yaşanan en büyük sıkıntılardan biri düğün salonlarında fiyat ve hizmet performanslarından memnun kalınanaması, bu sebepten artık çiftlerin tek başına karar almaları ve içerikleri ayarlamaları haliyle zorlaştı. Zaten artan enflasyon kira giderleri ve evlenecek kişilerin evlerini kurabilmesi zor bir hal almaya başladı. 

Düğün salonlarında fiyatları belirleyen unsurlar düğün içerikleri, eğlence ve yemek, kişi sayısı fiyat unsurunu belirliyor. bu süreçte evlenecek çiftlerin bu paketleri iyi değerlendirmesi gerekiyor. Samsun'da düğün salonu paketlerinin fiyatları 12.000 TL den başlıyor, 120.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu süreçte yapmanız gereken, doğru içerik oluşturmak, yani bir ücret ayırdıktan sonra bu ücreti en mantıklı nasıl kullanabileceğinizi değerlendirmek. Bu süreçte size Loveinlove olarak ücretsiz düğün danışmanı hizmeti veriyoruz. Ayrıca sizin içeriklerinize göre yapay zeka enflasyonu ve sizin bütçenizi planlayarak düğün danışmanı eşliğinde mükemmel bir düğün yapmanızı bütçe ve performansi ile en iyiye ulaşmanızı sağlıyoruz. Yani 20.000 TL'lik bir bütçe ile bir başkasının 50.000 TL ayırarak yapamadığı bir düğünü yapmış oluyorsunuz. Fiyatları burada örnek olarak yazdık. 

Peki süreç nasıl işliyor?

Siz öncelikle kendi organizasyon paketinizi oluşturuyorsunuz, ardından Düğün Danışmanının önüne bu istekleriniz doğrultusunda bir fiyat oluşuyor. Sonra burada düğün danışmanı size, organizasyon içeriklerinde doğru bir şekilde destek veriyor. Örneğin; siz eğlence için 5.000 TL lik bütçe ayırdınız, siz sadece bunu müzik olarak düşünürken, doğru bütçe uygulaması ile bunun yanına havai fişek gösteriside eklenebiliyor. Ama dediğimiz bu buradaki içerikler ve bütçe tamamen kişiye özel planlanıyor. Bu yüzden yazmış olduğumuz fiyatlara aldırış etmeyin. Şimdi dilerseniz, bu ücretsiz hizmetimizden faydalanmak için, https://www.loveinlove.com.tr/organizasyon-paketi organizsyon paketinizi oluşturabilirsiniz. Loveinlove müşteri ekibi olarak gayemiz sizi memnun etmek değil sadece, aynı zamanda doğru bir bütçe uygulaması ile size mükemmel bir düğün oluşturmak. Burada düğün salonunda almış olduğunuz fiyattan daha ziyade, düğünün içeriği, düğün salonun 2022 trendlerinde olup olmaması, konumu ve misafirlerinize nasıl imkanlar tanıdığı gibi bir çok unsuru değerlendirin, ardından kararınızı verebilirsiniz.